Over mij...

Zolang ik mij kan herinneren ben ik al een grote dierenvriend. Ik kan en wil eigenlijk nog geen mug doodslaan. Als klein kindje zag ik eens op tv hoe jonge zeehondjes doodgeknuppeld werden. Dagenlang was ik van slag en gaf mijn ouders de opdracht mijn gehele spaarpot naar het fonds over te maken. Of ze dit ooit daadwerkelijk gedaan hebben weet ik nog steeds niet, maar dit terzijde....  ;-)
 
Een vriendin van mij vertelde eens tijdens een gesprekje dat ze zo blij is met een zijden kussensloop. Haar haar werd glanzend, haar gezicht voelde zacht aan, zonder slaaprimpels, haar huid was minder droog, en nog veel meer.........het klonk als een wondermiddel !  Ik ontdekte daarna nog veel meer goede eigenschappen van zijde en hoe deze ook mensen met een huid en/of haarprobleem kunnen helpen. Bv mensen met eczeem of Psoriasis, voor wie het fijn is als er zo min mogelijk wrijving op de huid is.

 

Hoe zit dat met diervriendelijk ?
 
De dagen erna ben ik op internet op zoek gegaan naar een zijden kussensloop. Echter alleen met diervriendelijke zijde, want ik wist op welke manier "normale" zijde verkregen wordt en dit wou ik pertinent niet. Ik kon geen adres vinden en heb besloten om samen met een importeur van diervriendelijke zijde, de kussenslopen zelf te gaan maken.

 

Webshop

Ik heb de stap genomen om een eenvoudige, door passie gedreven webwinkel op te starten met de naam "BSILK"....wees zacht. Voor elk dier, maar ook voor jezelf. Met hulp van een naaiatelier ben ik mijn eigen kleine webwinkel begonnen met kussenslopen, oogmaskers en hopelijk in de toekomst nog meer artikelen van 100% diervriendelijke zijde. Deze zijde komt uit India, is gemaakt in kleine familiebedrijfjes waar de arbeiders goed behandeld en betaald worden (een GOTS gecertificeerde omgeving, zie uitleg onderin)
 


 Natuurlijk !

In mijn webshop maak ik alleen maar gebruik van natuurlijk en verantwoord verpakkingsmateriaal. Ik pak het zorgvuldig en met veel liefde in, en wil hiermee graag laten zien dat dit ook op een mooie en goede manier kan en absoluut geen gebruik van plastic!

Diervriendelijke zijde is maar in een beperkt aantal kleuren te verkrijgen. Voor de slopen heb ik gekozen voor een mooie ivoor tint. Dit past goed bij alles.

Aangezien zijde vrij kostbaar is, zeker diervriendelijke zijde, heb ik gekozen om de slopen aan 1 kant van katoen te maken zodat het voor een ieder mogelijk is om de vele voordelen van zijde te ontdekken.

 

 

 

 

 

 

Heb je vragen...opmerkingen...suggesties ?

 

Dit kan altijd via het contactformulier, ik beantwoord je vraag z.s.m !


 
Alle zijde van BSILK is diervriendelijke zijde (Peace Silk) gemaakt in een GOTS gecertificeerde omgeving, hetgeen betekent dat de leverancier veilige werkomstandigheden, eerlijke lonen voor eerlijk werk en GEEN kinderarbeid garandeert *Zonder de aanwezigheid van schadelijke chemicaliën en kleurstoffen zijn de Peace Silk slopen en artikelen beter voor jou en beter voor het milieu *BSILK richt zich op kwaliteit, duurzaamheid en comfort en streeft ernaar om mooie producten te maken *Mijn producten zijn volledig plasticvrij, en worden verzonden in natuurlijke materialen  

 

 

 

© 2017 - 2020 bsilk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel