Over mij...

Zo lang ik mij kan herinneren ben ik al een grote dierenvriend. Ik kan en wil eigenlijk nog geen mug doodslaan. Als klein kindje zag ik eens op tv hoe jonge zeehondjes doodgeknuppeld werden. Dagenlang was ik van slag en gaf mijn ouders de opdracht mijn gehele spaarpot naar het fonds over te maken. Of ze dit ooit daadwerkelijk gedaan hebben weet ik nog steeds niet, maar dit terzijde....  ;-)
 
Een vriendin van mij vertelde eens tijdens een gesprekje dat ze zo blij is met een zijden kussensloop. Haar haar werd glanzend, haar gezicht voelde zacht aan, zonder slaaprimpels, haar huid was minder droog, en nog veel meer.........het klonk als een wondermiddel !  Ik ontdekte daarna nog veel meer goede eigenschappen van zijde en hoe deze ook mensen met een huid en/of haarprobleem kunnen helpen. Bv mensen met eczeem of Psoriasis, voor wie het fijn is als er zo min mogelijk wrijving op de huid is.

 

Hoe zit dat met diervriendelijk ?
 
De dagen erna ben ik op internet op zoek gegaan naar een zijden kussensloop. Echter alleen met diervriendelijke zijde, want ik weet op welke manier "normale" zijde verkregen wordt en dit wou ik pertinent niet. Ik kon geen adres vinden en heb besloten om samen met een importeur van diervriendelijke zijde, de kussenslopen zelf te gaan maken.

 

Webshop

Ik heb de stap genomen om een eenvoudige, door passie gedreven webwinkel op te starten met de naam "BSILK"....wees zacht. Voor elk dier, maar ook voor jezelf. Met hulp van een naaiatelier ben ik mijn eigen kleine webwinkel begonnen met kussenslopen, yoga/meditatie maskers en hopelijk in de toekomst nog meer artikelen van 100% diervriendelijke zijde. Deze zijde komt uit India, is gemaakt in kleine familiebedrijfjes waar de arbeiders goed behandeld en betaald worden.  Diervriendelijke zijde is maar in een beperkt aantal kleuren te verkrijgen. De slopen worden gemaakt in een mooie ivoor tint. Aangezien zijde vrij kostbaar is, zeker diervriendelijke zijde, heb ik gekozen om de slopen aan 1 kant van katoen te maken zodat het voor een ieder mogelijk is om de vele voordelen van zijde te ontdekken.

 

Edelstenen

Sinds kort heb ik edelstenen opgenomen in mijn webshop. Stenen intrigeren mij al sinds ik een klein meisje was. Tijdens vakantie's met mijn ouders kon je mij geen groter plezier doen dan mij aan een kabbelend watertje te zetten en ik ging op zoek naar mooie stenen  ;-)      Buiten het feit dat ze mooi zijn en fijn om te dragen hebben de stenen een positieve werking op je gestel. Ik heb in mijn webshop een selectie gemaakt van edelstenen die werken tegen stralingen (denk aan 5G, TV en wifi) en tegen negatieve invloeden.


 Natuurlijk !

In mijn webshop maak ik alleen maar gebruik van natuurlijk, en verantwoord verpakkingsmateriaal. Zelfs de restjes katoen krijgen hierbij nog een bestemming. Niets gaat verloren. De orders worden zorgvuldig en met veel liefde ingepakt, en hiermee wil ik graag laten zien dat dit op een mooie en goede manier kan met natuurlijke materialen en absoluut geen gebruik van plastic!

Op deze manier hoop ik mijn steentje bij te dragen aan een wereld met duurzamere materialen en minder afval.

 

Liefs,

Ellen xx

 

 

 

 

 

 

© 2017 - 2021 bsilk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel