Zo lang ik mij kan herinneren ben ik al een grote dierenvriend. Ik kan en wil eigenlijk nog geen mug doodslaan. Ik respecteer ieder dier...groot of klein.

 
In 2017 ben ik mijn webshop begonnen n.a.v. een verhaal van een vriendin. Ze vertelde mij dat ze zo blij was met haar zijden kussensloop. Haar haar werd glanzend, haar gezicht voelde zacht aan, zonder slaaprimpels, haar huid was minder droog, en nog veel meer.........het klonk als een wondermiddel !  Ik ontdekte daarna nog veel meer goede eigenschappen van zijde en hoe deze ook mensen met een huid en/of haarprobleem kunnen helpen. Ook voor bv voor mensen met eczeem of Psoriasis, voor wie het fijn is als er zo min mogelijk wrijving op de huid is.


De dagen erna ben ik op internet op zoek gegaan naar een zijden kussensloop. Echter alleen met diervriendelijke zijde, want ik wist op welke manier "normale" zijde verkregen werd en dit wou ik pertinent niet. Ik kon geen adres vinden en heb besloten om samen met een importeur van diervriendelijke zijde, de kussenslopen zelf te gaan maken. Deze zijde komt uit India, is gemaakt in kleine familiebedrijfjes waar de arbeiders goed behandeld en betaald worden (GOTS).  Aangezien diervriendelijke zijde vrij kostbaar is, heb ik ervoor gekozen om de slopen aan één kant van een mooie Percal katoen te maken zodat het voor een ieder mogelijk is om de vele voordelen van zijde te ontdekken.

 

 

Webshop

In 2017 heb toen ik heb de stap genomen om een eenvoudige, door passie gedreven webwinkel op te starten met de naam "BSILK"....wees zacht, voor elk dier, maar ook voor jezelf!  Met hulp van een naaiatelier ben ik mijn eigen kleine webwinkel begonnen met Peace Silk kussenslopen. Sinds December 2023 heb ik een aantal producten van het merk Made by Coopers opgenomen. Een mooi merk welke volledig aansluit bij Bsilk, 100 % natuurlijke ingrediënten en diervriendelijk. Gericht op kalmte, rust, ontspanning en slaap.

 


 Natuurlijk !

In mijn webshop maak ik alleen maar gebruik van natuurlijk, en verantwoord verpakkingsmateriaal. Zelfs de restjes katoen krijgen nog een bestemming. De orders worden zorgvuldig en met veel liefde ingepakt, en hiermee wil ik graag laten zien dat dit op een mooie en goede manier kan met natuurlijke materialen zonder gebruik van plastic.

 

 

Liefs,

Ellen

 


 

 

 

© 2017 - 2024 Bsilk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel