Wat doet Stichting Dier en Project ?

 

Sinds de oprichting van mijn bedrijfje had ik al het plan om mijn website te verbinden met een goed doel. En een deel van elk verkocht item daar aan te schenken.

Ik vond het erg lastig om een goed doel te vinden, het moest zeker met dieren te maken hebben, een doel wat ik kon vertrouwen, die dicht bij mij stond en zeker niet commercieel en massaal was, waar het geld vaak verdwijnt op plekken die niet meer te achterhalen zijn.

 

En hoe mooi is het dat dan ineens iets op je pad komt waarvan je denkt: JA, dit is het, hier sta ik achter, is te vertrouwen en is elke bijdrage zo hard nodig.

 

Mijn hond Teo komt uit Griekenland. In 2018 hebben we hem gered van de straten van Peloponnenos. Ik ben in een app groep in contact gekomen met de baasjes van de moederhond van Teo. Deze mensen zetten zich al jaren in voor zwerfhonden in Spanje. Om daar ter plekke de honden te helpen en te steriliseren /castreren. 

 

Sinds enige tijd zijn zij nauw betrokken bij Stichting Dier en Project ( "laatste kans plekken"  voor honden en katten). Deze stichting heeft de afdeling laatuwhuisdierna.nl in het leven geroepen, om dieren van overleden baasjes een veilig en aangenaam thuis te kunnen geven.  Zeker in deze tijd met het Corona virus hebben zij veel veel hulp nodig.... 

 

Dus vanaf nu gaat er een deel van elk verkocht artikel van BSILK naar deze stichting. Zij kunnen het zo goed gebruiken en elke euro is zo welkom....zeker in deze tijd.

 

REVIEWS

  • 21-07-2020 - Ik wilde een zijden kussen omdat ik terug wil naar...  lees meer
  • 03-07-2020 - Heel blij met mijn zijde kussensloop en wetende dat deze...  lees meer
  • 28-06-2020 - wat een super snelle levering en de kussensloop voelt heerlijk...  lees meer
Plaats een bericht
© 2017 - 2020 bsilk | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel